Vores elever på Lejrskole gør det godt

Jeg har fået en besked fra min kollega fra Moesgård Museum, som jeg bliver nødt til at dele: Hej Johnny. Vi havde besøg på museet i går af fantastiske elever fra din skole. De er så nærværende, på, smilende og modtagelige. Jeg havde ni af dem med i et forløb om Grauballemanden. Min kollega, Minna, der havde et hold på et forløb om gladiatorer, sagde bagefter, at det var det bedste forløb hun nogensinde har haft!!! Hun er en erfaren person med mere end 400 forløb bag sig. En stor tak for lån af eleverne og hils dem mange. Knus Katrine

Nyhed billede
En international attraktion
Moesgaard Museum er en attraktion af international niveau både i kraft af arkitekturen, udstillingerne, i iscenesættelsen og den naturskønne beliggenhed i Skåde Bakker syd for Aarhus med udsigt til både skov og hav. Moesgaard Museum har to stjerner i Michelins attraktionsguide.
  • 25-08-2016
    SB 17-19 ·
  • Anna Helene Holmbæck den 23-08-2016
    Åbningsarrangement på Kulturskolen

Ishøj Kulturskole slår dørene op til en ny sæson med masser af kreativitet, musik og dans. Hør nærmere og få en musikalsk smagsprøve på husets aktiviteter til et velkomstarrangement for elever og forældre den 21. september kl. 17

Ishøj Kulturskoles leder Poul Rosenbaum byder velkommen til den nye sæson, hvor der bliver mulighed for spørgsmål og samtale om undervisningen samt information om kommende arrangementer på Kulturskolen. Desuden vil man kunne opleve to af Kulturskolens mange sammenspilhold – Strygerteamet og Harblonika.

I denne sæson er der undervisning i mange forskellige fag, instrumenter og sammenspil, billedfag og dans og bevægelse. Der er stadigvæk enkelte ledige pladser at kunne tilmelde sig.

Deltagerbetalingen ligger blandt de laveste i landet, og der kan efter særlige forhold tilbydes friplads. Instrumenter kan lånes gratis, og sammenspil er tillige gratis, hvis man i forvejen er tilmeldt et instrumentfag eller sangundervisning.

Der er gratis adgang til dette arrangement.

For yderligere information se www.ishojkulturskole.dk

Poul Rosenbaum,
    Kulturskoleleder
    Svend Merring Madsen den 17-08-2016
    Fællessangen i september er Jeg kan godt li efterår, der er klar til øvning på morgensamlingsiden.
    Vi ses til samling:-)
    Ps. Hvem vil fortælle noget, synge, lave dukkerteater, fortælle en vits, vise noget de har lært, forklare vandets kredløb eller hvordan et fly kan flyve næste gang? Sig til hvis det er dig:-)
    Vibeke Sommer den 17-02-2016
    Telefonnummeret til tandplejen er 43 56 02 75